Accomodation NL

Chalet Olympic is is een huis met 2 verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime woonkamer met zithoek, een open keuken, een ingebouwde eethoek, een sauna en wc. In de woonkamer bevindt zich  een echte Oostenrijkse Kachelofen waar u zich na een koude winterdag heerlijk kunt opwarmen. Via de openslaande deuren kunt u naar het terras en de grote tuin. In de woonkamer bevinden zich:

De ingebouwde eethoek biedt plaats aan tien personen en bevindt zich naast de bank rondom de Kachelofen. De keuken is modern en compleet ingericht met koelkast, vaatwasser, magnetron, oven en stomer.

De slaapkamers bevinden zich alle op de eerste verdieping. Twee slaapkamers zijn gekoppeld zodat ze ook gebruikt kunnen worden als familiekamer. Deze familiekamer bestaat uit een kleine slaapkamer met stapelbed en een 25m2 slaapkamer met tweepersoonsbed en eigen badkamer met douche en wc.

Twee tweepersoonsslaapkamers van 20m2 bevinden zich naast elkaar en delen het balkon en een badkamer met douche en wc. De laatste slaapkamer van 28m2 beschikt eveneens over een tweepersoonsbed en eigen badkamer met ligbad en wc. Geniet u hier van het prachtige uitzicht over de bergen.